Şu aşşadaki postu yazalı daha ne kadar oldu,hani anlamıştın gazelle artık hani kabul etmiştin.Sen git gene dene gene dene.Yukardaki beni sabır imtahanına mı tutuyo,ben mi ısrarla yenilen pehlivan güreşe doymazmış modundayım bilmiyorum.


Kesin bi yamukluk var kızım ısrarla gelince ara dedi ama yok ölesinedir oyala kızım kendini dedim,full ses müzik dinleyip piskopat gibi 2 saat aralıksız solitaire oynadım.Sırf kafam böyle meşgul oluyo diye...Sırf lanet olası msne girmiyim elim gitmesin diye.Kediyi öldüren meraktır diye boşuna dememişler dayanamadım gene.Aklım sıra bi belki geçti ya aklımdan.Gerçi bu da açar açmaz hani aricaktın ben de bütün gün sıkıldım diye bıdı bıdıladı bi.Ama sonra kalktı sustu,başka konular açtı ne alakaysa.Ee hani baştaki serzeniş neyeydi lan oluon tabi.E bi zahmet ben dedim istiyosan bişiler yapalım diye.Sonra da bilmiyorum ki yarın ne,saat kaçta,nerde,hmm bakalım belki işim olcak bıd bıd bıd,istemem yan cebime koy gelin kız tavırları.Ne perhiz ne lahana turşusu.Belkim melkim yok,bütün erkekler dünya ahret kardeşim anasını satiim.Böyle daha iyi


Kendime not:Bi aşşa yazdığın post sabah öğlen akşam olmak üzere günde 3 kez okunacak.Üstüne deftere her biri 5'er kez olmak üzere şu cümleler yazılacak.


-Erkekleri anlamaya çözmeye çalışma kendini sinir hastası etme!

-Gardını hiçbi zaman indirme,güvenli kozandan dışarı çıkma!

-Dalga geçilen olmamak için sen dalga geç!!!!Çok da fifi ilkesini benimse bi daha da bırakma!!!!!

12 yorum:

Amélie Poulain dedi ki...

ben inanmıyorum artık erkeklerin samimiyetlerine. ya benim etrafımda kalmadı artık normallerinden, ya da ben çok fesatım. ama yo, haklıyım. etraf cidden kişiliksiz kaynıyor. gerçi kızlar da onlardan aşağı değil ya (sözüm meclisten dışarı). aslında çevremdeki bazı kızlara bakınca erkekleri bu hale getirenler, asıl bu budalalar diyorum. ama kime diyorum?

chocolate's lover dedi ki...

Bu erkek -kadın ve ilişki konularını yaz yaz bitmez değil mi?

osuruktanteyyare dedi ki...

gelde feminist olma :D

babegazelle dedi ki...

amelie: bak bi de o konu var tamamen farklı tez konusu bend e yüzde yüz katılıyorum ona bi iki yerde dedim de sen kadın diil misin die çullandılar üstüme,seviyesiz kızların acaip payı var yüzde yüz katılıyorum.

chocolate:ya inan hiç girmek istemiyorum,ne güzel kapadıydım ama bi yerden buluyo fırlıyo bu kkonular dertliyim abi yaaa offfff.

teyyare:feminizm de ters bendeki duruma sonuçta feminizm erkek nefreti demez.Ben diyorum,başka boyuttayım adı ne bilmem hıhhh

Adsız dedi ki...

Kızlaaaar boşuna kafa yormayın.Erkeklerin akılları beyinlerine değil yanlış yere konuşlamıştır.AŞK DEDİĞİNİZ ŞEYDE SADE VE SADECE GEÇİCİ KÖRLÜKTÜR. Erkek cinsine tahammül edebilen kadın vardır.Edemeyen kadın vardır.2.gruba giriyosanız yandınız.SİZE MUTLULUK HARAM.(tecrübe konuşuyor.)

tuba dedi ki...

berrinim'e aynen katılıyorum :P erkekler çok garip yaratıklar yaa!! :P

ISSIZ ÇÖLDE ISLI BİR KIZ dedi ki...

Bence onları anlamak için yaşça ilerlemiş görmüş geçirmiş birine danışmak lazım. kadınlar ne halt olduklarını yıllar sonra, nice kırgınlık ve yıkıktan sonra anlıyo... daha geçenlerde olgun bir ablacık bana nasihat veriyodu ve diyoduki ' evlilik bildiğin bok! ' evlilik bile boksa geçicimi değilmi neği düğü belirsiz ilişkiler ne acaba...(istisnalar var ama denk gelene...)

Adsız dedi ki...

VAY BE ÇOKDA FİFİ LAFINI BENDEN BAŞKA KULLANAN BİR DELİ GÖRMEK SONUNA KADAR KATILMAKTAYIM GÜZEL BACM

siminya dedi ki...

öyle deme "erkekler dünya ahret" kardeşim dedin artık geri dönüşün yok, bundan sonra kimle çıkmaya başlasan biri sokak arasından fırlayıp "durun siz kardeşsiniz" diyecek, bittin sen :)

babegazelle dedi ki...

saol tesbitine berrinim haram bana her türlü haram

fasulye:tecrübeliler her daim sölo zaten bak bi tecrübe de üstte açıklık getirmiş duruma

crafty:hehe ben de pek bi severim görüldüğü üzre

siminyam yok yok kesin kararlıyım yaa hepsi dünya ahret kardeşim ben bıktım,kimseyle çıkmam da inmem de,bana bacı demeyen erkekle bakkala bilem gitmem artıkın,çizdim oynamıyoruuuuuum

ne ben olabildim ne de başkası dedi ki...

sevgili babegazelle seni kader oratğım ilan ediyorum. geçen postu o nedenle ben de günde 3-5 allah ne verdiyse okuycam.
gardını indirme-güvenli kozandan çıkma! kısmına da sonuna kadar katılıyorum. bi de hakkaten çok da fifi diceksin, ne zaman önem vermeye başlasam kaçıolar valla:):)
aman aman iflah olmicaz biz heralde ne dersin:):)

babegazelle dedi ki...

hopcikiyaya:ya ben artık bıraktım kendimde sorun aramayı yaa ben ciddi ciddi melek gibi bi kızım bundan gelio başıma bunlar,nerde cicir nerde adamın ağzına sıçan kızlar var bunlar bölesinin peşinde,ne halleri varsa görsünler o yüzden ne zmn iflah olcaz biz deme,iflah olsak başımız göğe ermicek çünkü,ii böle