Yine bir sobe efenim bu sefer de smoothie cookie tarafından.Konu: şu siteye giriyosun , ordaki testi yapıosun bitakım resimler seçmek suretiyle,bu senin görsel dna'n oluomuş.Bir nevi karakter analizi yani.Ben girdim yaptım,sonuçları na bunlar çıktı.

Ruh Hali Rahat:

Zevk seçimin dış görünüşüne çok önem verdiğini gösteriyor.(veririm yahu ne yalan söliim)Dışarıya güzel gözüken kendi içinde de mutlu olur öyle değil mi?Romantik sayılırsın ve egzotik olan herşeye ilgin var. Saçlarında denizden gelen esintiyi,teninde güneşi hissetmeyi seviyorsun. Ayakkabılarından kurtul..keyfini çıkar..(kış geldi beee nereye çıkariim,para ver ekvatora tatile gidiim çıkarırım)işte bu Müzik senin için, hatıralar, sevdiğin parçalara eşlik etmek demek. Eğlenceli, uyumlu ve oldukça konuşkansın.(9 aylıkken başlamışım ordan beri de bi daha susmadım zaten)Sanat dendiğinde aklına farklı olmak geliyor. İncelik ve emeği ön planda tutuyorsun.(bebeğim sanat benim için ekmek su gibi bişey,farklılık mı dedin,surrealism olsun efenime söliim dada olsun pek severim pek)

Eğlence:Heyecan peşinde

Tatilde yakınlarınla birlikte olacağın keyifli zamanları, her türlü konfor ve hizmeti sunan, dinlenip yenilenmeni sağlayacak bir mekanda geçirmeyi tercih edersin.(E heralde yani,keyif insanıyım ben)Küçük bir yakınlaşmadan başka hiçbir şey seni böyle heyecanlandıramaz. Aşk için asla yeterli zaman yok(emin misin aşkın bana yeterli zamanı yok bence,hep azcık koklatıp geri çekio) Tam bir doyumsuz!! Flört etmeye olan açlığın asla durulmaz. Aşk ve seks iştahın oldukça yüksek.(üstüme iilik sağlık,ben senin bildiğin kızlardan diilim tamam mı test efendiii)Seni rahatsız eden şey nedir? Etrafındakilerin daima bakımlı, sıkı vücutlu ve çekici gözükmelerini istiyorsun. Kilolu,tüylü,kıllı hiçbir şeye tahammülün yok.(kim istemez ki,sana Murat Boz'u versem yok kalsın ben Recep İvediği alim mi dersin,laff)

Alışkanlık:Yeni nesil fanatik

Her ne kadar sağlıklı yaşam fikrini desteklesen de, vazgeçilmezlerin var ve açlığını mutlaka gidermelisin. Tercihin "büyük" porsiyon.(eee bak o çok doğru,kişisel felsefem yemek buldunmu ye üstüne kuruludur,yaşasın ocakbaşı kültürü kim takar Ender Saraç'ı).Evinde, tarzını olabildiğince yansıtmaya çalışıyorsun. Etrafındaki herşey sana kendini iyi hissettirmeli.Tercih ettiğin içecek sakinlik ve alışkanlıkların konforuna olan sevgini temsil ediyor.

Aşk:Part time aşık (ne demek bu test hııı sen evlenilcek kız diil eğlenilcek kızsın der gibi insanın suratına,tamambiraz maymun iştahlı olabilirim ama,biz sevdikmi fılltime severiz anadınmıı)

Gerçek bir romantik ve biraz da hayalperestsin. Tamam hayat bir film olmayabilir ama öyle olduğunu düşünmenin ne zararı olabilir ki?Senin için özgürlük... Herşeyi satın alabilecek kadar çok para! Hayata karşı fazlasıyla gerçekçisin. (Şimdi kalk cebinde para olmadan,iki semt öteye gitmeyi dene bakalım gidebilionmu,parasız ne özgürlüğü bee)


Kurbanları açıklıorum, nergis veeee beliz :)))

edit:Üfürükten prenses bana küstüm niye beni sobelemedin demiş,ne biliim arka arkaya deli gibi sobe yazmasın deiştiriim kurbanları die düşündüydüm,ama o kaşındı seni de sobeliorum pikaçuuu,hatta sobe kurallarını değiştiriorum,üstüne alınmak isteyen herkesleri sobeliorum,herkesler deli gibi bu testi yapsın istiorum.....:)))))

6 yorum:

nergisce dedi ki...

morali bozuk olan seni okusun:) alemsinsin ne yorumlar bunlar böyle:)) saol canim sobelemissinde ben bu testi nerden bulacagim???

Brc dedi ki...

hahahha yorumların süperrr

Üfürükten Prenses dedi ki...

ühüüüü..
bu testi tesadüf eseri iki gün önce yapmıştım kendi kendime..
beni sobelemediğin için küstüm sana gazelle! hıh!

Üfürükten Prenses dedi ki...

ceza olarak kendi kendine bir sobe üreteceksin.. bende onu devam ettireceğim..
başkasının sobesini yapmam,hıh!!
:P

babegazelle dedi ki...

hmmm bak o daha ii ama düşünmem lazım bişöle hakikaten ilginç bi sobe konusu olsun

beliz dedi ki...

gazelle bu aralar çok bi sobelenir oldun ,ben pek sevmiyorum böle anketleri filan ya senin hatırına çözdüm genede yeme içme olayları hariç seninkine benziyo sonuçlarım.