Ya üff ama yok yapılmaz ki bu aga Seven Pound izledim az önce,ağla ağla öldüm beeee.Yaw hiç kıyamam ben zaten Will Smith'e bu aralar çok böle insanlığı kurtarmalı,kendinden ödün vermeli filmler çekio yazık sonra ben salya sümük ekran başında.Kurban olurum.Film zaten çok hoş bence,kefaretin nerelere gidebileceği ile ilgili.İzliyin anacım güzel.Daha fazla anlatmiim zira başka bişi dicem.Malumunuz film izleyip çıkarım yapma,sonra o çıkarımı buraya yazma gibi bi eğilimim var:)Bu sefer de bişi çıkardım ama hiç hoş diil.Kendime kızdım niye böle musibet şeyler düşünüosun manyak diye ama geldi aklıma bi kere napiim.Şimdi olay organ bağışı olayı aga.Öğrendiğime göre ender bulunur kan grubuna sahip olanlar.Allah korusun bağışa ihtiyaç duyduklarında da zorlanıyolar malum doku moku olayları kanla ilgili.Dohtur diilim de öyle biliyorum yani.Şimdi benim kanım O negatif.Düşündüm düşündüm filmin de gazıyla ulan dedim,allah korusun böbrek hastası olsam,kalbimde delik çıksa,karaciğerim iflas etse ve bilimum bağışa ihtiyaç duyabileceğim evlerden ırak musibet başıma gelse,boku yediğimin resmidir.Hadi bunu geç en basiti başıma kaza gelse,kan gerekse acil hadi bulamadılar ki kuvvetle muhtemel,kan kaybından mortingen....Töbe yarabbi töbe dağlara taşlara,ağzımdan yel alsın....Hayır sorun şu ki hadi ailede bi tane ana baba kardeş vs O - olsa rahatlicam abi yok ailemde bi allahın kulu o negatif değil.Bi de ben senelerce kendimi 0 pozitif bildim.İlk testim gene şaibeliydi bakan hatun da çok zor karar vermişti ama pozitif dediydi neticede e bize de o normal geldi babam öyle çünkü,ama gel gör ki ne zaman ehliyet alırkene zorunlu tekrar test yapıldı ortaya çıktı.Yok yaw yanlış olmuş dedik bi iki defa daha baktırdık ama acı gerçek değişmedi.Benim gibi delikanlı kızın böle dönek kanı olsun yakışır mı beaaaa:PBabam şüphelere düştü anneme kimden bu doğruyu söyle demelere başladı ama annemin gerizekalı aynaya bak bakim kime benziyo demesiyle kendine geldi tabii:PHayır niye böle antin kuntin işler hep beni buluyo anlamam ki anam pozitif babam pozitif.Türünün tek örneği ben hoşgeldin.Kim bunun sorumlusu ya çıksın ortaya hayret bişi...Ama biyerde de asil kan derlermiş hani dünya nüfusunun sadece yaklaşık yüzde 7sinde falan var,bi yerde okuduydum gereksiz protein yok diye daha fazla mı oksijen taşıyomuş neymiş ondan daha zeki oluyomuş 0 negatifler(gülmeyin bak duydum alla alla:D)sonracıma ekşinin yalancısıyım vampirlerin en çok tercih ettiği kan grubuymuş:P(edwaaard ıssır beni bebeğim kanım sağa feda ossun)Evet biz de kendimizi asil kanız ulan biz fransız soyundan geliyoruzla kandırıyoruz işte :)özetle dünyada en az bulunan burca mensup olmam,kompil düz saçlı aileden çıkan tek kıvırcık saçlı olmam gibi şeylerin yanına bunu da ekle walla ilginç karışımım vesselam ;)

15 yorum:

khaos dedi ki...

Ah.. Babe.. merak ettirdin iyice.. bende izleyimde biraz ağlayayaım bari ihtiyacım varken..
Saol hatırlattığın için:)

ugur parildak dedi ki...

ben bu blogu izliodum. hangi ara izlemekten vazgectim acaba. ben de diorum neden babegazelle bişi yazmior..

Adsız dedi ki...

Babe bende negatıf kandanım :)izliyim bufilmi.

Hayalet dedi ki...

Az ve öz bulunan örnekler değerlidir. İşin bu yönünden bakınca, dünyadaki sayılı hazinelerden biri oluyorsun. :)
Seven Pounds süper bir filmdi. Bence film afişleri hiç olmamış. Kime sorduysam, resimden dolayı izlememiş. resim çekici değil, ne olduğu hakkında hayal uyandırmıyor.

Adsız dedi ki...

Gazelim,ilk kiraladığımda afişi nedeniyle izlemeden geri verdimde 2.kez önüme gelince du bi bakayım dedim.İyikide seyretmişim.Ha tesadüf bu ya arkasındanda Canan Tanın 'En son yürekler ölür'ünü okudum.Cuk oturdu.Herkesi organ bağışlayıp ölümsüzlüğe davet ediyorum.Berrin

Moonish (moonsun) dedi ki...

Offf yaa bu sebek oldu basimiza dram profosoru :)) Tum film boyunca kucuk emrah gibi bakisi beni bitirdi vallahi :))

Hmm o-'ler daha zeki demek :)) wampir Edward nerdee, seni isirmali mutlaka :)

ella dedi ki...

bak merak ettim şimdi filmi canım :) bu arada edwardlar seni ısırsın diyorum şekerim :)) kan grubu olayı önemli, senin kan grubundan en az beş kişiyi bul adres ve telefonlarını al canım insanın başına ne zaman ne geleceği belli olmuyor. ben a pozitifim en çok bulunan kan ama ameliyat olduğumda a grubu kan bulamadık hastanede çok koşuşturduk. benden sana baykuş tavsiyesi olsun bu :))

ayça dedi ki...

dün akşam seyrettim bu filmi.evet güzeldi fakat çokkkkk yavaştı çok

EsrAA dedi ki...

aha gazelimm ahhhh, hatırlarmısın bi gün bam ın kapısında bi arkadaşımız için acil O rh - kan aranıyor diye yazıyodu, bende sana yalvarmıştım, babe bak git ya bu kan zor bulunur, bak ya onun yerinde sen olsaydın, şööle bööle seni iknaya çalışmıştım, hatta dedim bak sen gitmeye karar ver, ben dersi eker gelirim seninle yalnız kalma diye fln, ama yok anacım, şöyle kuruntum var, bööle kuruntum var, bissürü komplo teorisi öne sürüp gitmemiştin, bunuda ahanda söylüyorum duysun bütün blog ahalisi, bi daha da gitmemezlik yapma işte, bak filmi de izlemişsin, anlamışsın durumu.. tmm her şu kan lazım dendiğinde gidemeyebilirsin, seninde işin vardır, bişi olmuştur vs. ama bu durumda sevgili dostum gazelleciğimm seni gönüllü kan bağışçısı olmaya davet ediyorum. Aslında çok önemli bi konuya barnağını basmışsın.. ben bu kan konusunda (başıma bununla ilgili hiçbişi gelmemesine rağmen) hassasım biliosun.. madem öyle ozaman buraya dönor sertfikamın son sayfasında kan bağışıyla ilgili bilmek istediklerinizi yazayım, belki bi faydası olur diye düşündüm.

BUNLARI BİLİYOR MUYDUNUZ?
1.18-65 yaşları arası herkes kan verebilir.

2. Düzenli olarak 3 ayda bir kan vermenin sağlık yönünden hiçbir sakıncası yoktur.

3. Kan vermek orucu bozmaz.

4. Kan bağışı en çok 15 dakikanızı alır. Bir hayat kurtarmak için bu süreyi vermeye değmez mi?

5. Kan vermenin halsizlik, şişmanlık, bağımlılık gibi hiç bir yan etkisi yoktur.

6. Kızılay'a kan bağışında bulunan kimselere, KAN İHTİYACI OLDUĞUNDA ÖNCELİK TANINIR.

7. Bağışladığınız kanda AIDS, Hepatit B, Hepatit C, Freng, ve Sıtma hastalıklarına ait testler yapılmaktadır. Böylece her bağışınızda sağlık kontrolünden geçmekte ve test sonuçları mutlaka size bildirilmektedir.

8. Yakınlarınıza kan bağışını öneriniz.

Bende gazellem sayesinde kendime yakın gördüğüm tüm blog ahalisini gönüllü kan bağışçısı olmaya davet ediyorum.. Hepinize sevgiler saygılar..

babegazelle dedi ki...

digi:izle izle güzel film walla çok ağladım zira will kıymetlilerimdendir;)

azuth:hadi hadi sen kaybetmişin suçu bana atma şimdi ben tam gaz yazıorum walla:P

dolunay:taam bak bişi olursa ben sana sen bana o zmn:D

hayalet:bencede çok ii diil ama sanırım hani çok gizemli olsun hiçbişe anlaşılmasın konuyla ilgili gibi düşünmüşler ben öle bi hissyata kapıldım:)

berrin:eywalla;)

moonsun:öle diollar walla ben demedim ama zekiyim bee(havalara girermişim)o edward o edward ah edward!!!:D

owl:yapma bee a+ da bulunamadıysa kesin mortingen ben bişi olsa vasiyet yazim bi kenara koyim bari:P töbe töbeee hayır anacım ben diil 5 kişi 1 kişi bile bulamadım çevremde :)

ayça:ben böle ilk yarıdaki anlaşılmazlıktan 21 grama benzettim sonradan çözülmesi falan sevdiğim bi teknik o benim ama haklısın az daha hız ii olabilirdi

esra:he çıkar ipliğimi pazara çıkar afferim düdük!!taam ya napim tırstım allah affetsin alla alla saol bilgilerin için aydınlandık hepimiz :)

Robin Goodfellow dedi ki...

ben o filmi izledim bunalıma girdim gece üzüntüden öldüğümü gördüm rüyamda.
çok beğendim filmi çook
aah ah!

ZIBBIDI dedi ki...

Yok bee sen pozitifsin..:D:DD:

babegazelle dedi ki...

puck:aman girilir anam yaa ben zaten ölümüne korkarım denizanasından hele şimdi töbe denize giremem:D

zıbbıdı:hahah burda okuyup karar verme ben cidden normalde acaip negatifimdir burda dalgaya vuruorum bakma:D

ZIBBIDI dedi ki...

Gel waazgeç şu negatiflikten salak salak gülümse bazen..Çok eğlenceli olabiliyor..Tek derdin kpss olsun zaten 100 bin kişi alacaklarmış ilk 25 binin içindesin bence..:D

Yok pozitifleşemem diyorsan benim kanım pozitif weriyim azcık.Belli mi olur..(İğrençti kabul ediyorum)..

babegazelle dedi ki...

zıbbıdı:negatif dediysem nası anlatim şeyimdir böle pollyanna oynayamam komple teorisi üretirim öle yani heheh peki ver işe yaricaksa diosan am akomaya girerim tınni açıdan yani:P