İyice bugün ben şunu aldım alışverişe bu vurdum çıkamadım bloğu oldum farkındayım ama kabul edin siz istediniz e benim de bu aralar kesicek ahkamım yok bunlara sığındım napim.Kombinlerin devamı gelsin gelsin dediniz e ben de halkın sesini dinleyen bloggerım napim :PYok kız moda bloğuna çevirmicem burayı merak etmeyin de dediğim gibi bu aralar açık konuşmak gerekirse konu sıkıntısındayım bu sebeplen bunlara sığınıyorum işte.İki resim çek koy daha kolaymış ayol hehehe.Neyse pazar avcısı olduğumdan kelli gene bitakım ganimetler ele geçirmiş bulunmaktayım.Fikir olsun deyü paylaşayım dedim.Şimdi çoğu pazarcı biliyorum ki il il dolaşıyo İstanbuldan biçok yerdeki pazaralara gidiyo bunlar.O yüzden ben bişi bulamam edemem,İstanbulda Angarada olmak lazım demeyin ilinizdeki pazarları üşenmeyin karıştırın emi anacım:P


Bugün pek bi cici kız çiçek böcük temasında şeler aldım.Misal bu elbise gibi




Bu elbise tezgahta gözüme pek bi hoş gözüktü de aldım böyle hafif vintage havası varmış gibi geldi 15 lira dedim ucuz da giyilir bu.Yakada düğmeli fırfırlı küçük yıldız desenli parlak şeritler var kumaşta.Dur al bak yakından şöle bişi





Ama üstüme giyince de yavan kaldı biraz gibi geldi.Kolye falan olmaz kemer taktım ben de beline.Belkim böle giyerim sanki daha bi renkli oldu böyle.





Çiçek böcük cicikız olayından çıkamayarak o hızla naha bu gömleği aldım.Bu da yimbeş kaat.Aslında pazarlar da cozuttu bakma sen rağbet var diye maşallah herşey mağaza fiyatı bişi değiştirdim alacağım vardı yoksa 25kaat vermezdim ben bi gömleğe :)Cebi mebi var diye kullanışlı geldi gözüme :)






Cici kızdan kedi kıza geçiş baabında son ganimet de bu leydiis end centılmını :P





Gavurun animal print dediği olaya ben hastayım.Leopar desen zebra desen crocodil hepsine hastayım kabul.Moda olsun olmasın ben hep giyicem kaldı ki moda evet ben diyosam modadır:PBu tuniği şaka gibi 5 kaata aldım.Zaten birbiriyle alakasız kumaşların kombinlendiği parçaları da çok seviyorum,ama desen ki bigün leoparı zebrayı birlikte giyicen ben höö hadi ordan bee onu Lerzan Mutlu bile giymez derdim ama bunu görünce fikrim değişti oluyomuş aga ben sevdim bilmiyorum.Yağmurun durması duasına çıkıcam artık şurama kadar geldi kaç gündür kasvet yağmur.Dursun da açılalım saçılalım bu bebekleri giyip turlayalım beee.

Haftasonuna uygun bak geç bi post oldu uygun oldu evet zaten millet haftasonu kayboluyo ortalardan ziyaretçiler prtt yok kayıp hahaha.Okunmalık şeler haftasonu gitmiyo.Yani bunlar sizi oyalar bebeğim hadi ben kaçtım :)

35 yorum:

Prima Donna dedi ki...

Türkiye tekstil yönünden cennet gibiyken gidip de etikete para vermek çok saçma oluyo. Zaten pazarda var aynıları bile.
1 ve 2 tam Hatırla sevgili olmuş:) Güle güle giy.

Adsız dedi ki...

ohaa babetlerin çok şekermiş böbeeem! elbise de çok cici, salım saçak uzunlu kısalı siyah kolyeler öneririm kemer takmadığında! animal print olayına gelince, pek benim tarzım olmamakla beraber siyah bi taytla daha şık durucağı aklıma geldi kuzum! hadi ii alışverişler;)

gezergen dedi ki...

Yeni aldığın ayakkabıları da defilede görmek güzel de, keşke en son resimde pantolonun altı yerine ilk resimde ki elbisenin altına giyseydin daha mı hoş olurdu ne... :)

babegazelle dedi ki...

prima:dimi bana da öle geldi hatırla sevgiliteşkür:D

capon:he eet siyah taytım var deri hemide onla da giyip çekcektim de üşendim:)eywallah saolasın

babegazelle dedi ki...

gezergen:ahahaha yok beee o elbise çok cici bici o ayakkabı çok vahşi kalırdı ona :D

PINK PRINCESS dedi ki...

:))resimlerle yazıların çok tezat Babecim,ne biliim böle esmer,sert görünümlü bi kızsın diye düşünüyordum hep,resimlerini görünce çok şaşırdım,çıtı pıtısın sen ayol..
bak bu pazarlar Ankarada böyle ben sana diim!İstanbulda 3-5 liraya alıyollar hep:(
Bu gömleği ayrancı pazarında caddeye yakın tarafta bi amcadan mı aldın?:))Yoksa bi de genç bi çocuk var ortalarda,nişantaşı pazarında da girişte,annem bana bak bu bizimki derken duymuş sürekli ben sizinkiyim apla deyip duruyor,zaten sattıkları hep 25-30!

kırmızılı dedi ki...

güle güle kullan kuzum:)elbise kemerle çok daha hoş görünüyor,gömlekte iyiymiş ama ben o sonuncu tuniği giyip sokağa cesaret edemem şahsen :D

PINK PRINCESS dedi ki...

ayrıca alındım bak bende bi moda blogu yapıyorum şekerim,valla öyle foto çek koy olmuyor bazen,misal ben fotomu çektirecek birini bulamama sıkıntısı yaşıyorum.

babegazelle dedi ki...

pink:ben miyim çıtı pıtı ilk defa biri bana çıtı pıtı dedi ahahaha sevindim yok amcadan da diil gençten de diil ortayaşlı 3 kişiler bunlar tezgahta bütün angara pazarlarına açarlar hemen hemen kanka oldum onlarlan ama haklısın ist daha ucuz aman alınma annem ben moda blogcusu diilim ya o yüzden boş beleş oldum dedim hani çizgimden kaymakla alakalı anladın mı yoksa demiştim daha önce ben çok seviyorum moda bloglarını

kırmızılı:önce ben de öle dedim ama cesur olmak lazım accık ;)danke şün beybi;)

Jojee dedi ki...

vay vay şu dökülenlere bak sen elbisene bayıldım...Özellikle kemerle süper olmuş kız senin saçlarnın rengi ne güzelmiş öyle sarılar fln:)

babegazelle dedi ki...

jojee tenj u beybi sen onayladıysan tamamdır;) sarıydı da koyulttum fındık kabuğu gibi yaptım şimdi

Sycorox dedi ki...

valla pek yekışmış hepsi tütütü maşallah diyor alla sahibine bağışlasın beybi diyede ekliyorum:)

babegazelle dedi ki...

syco:teşkür de yok sahibi falan be annem nerdeeeee ahahah

stickman dedi ki...

öncelikle bi maaşallah diyim.
ya ne güzel, gayet hoş kıyafetlerle giderken o son kıyafet nedir babe :)o kollar nedir kollar, iki koldan iki etek çıkar ordan :p
elbiseye ve gömleğe 10 üzerinden 100 veriyom. müthiş onlar, şahane, çok yakışmış. güle güle giy. ama son kıyafete 10 üzerinden sıfır. bi de bloga şöyle kenara bi yere nazar boncuğu resmi filan koymalısın bence :)

babegazelle dedi ki...

stick:saol hehe eywallah ya sonuncuda fotolardan ben de hoşlaşmadım normalde bu kadar ucubik diil o kollar resimde öle çıkmış spastik poz verdiğim için ama herkesin tarzı bişi diil doğru ben senin tarzı anladım sen hanımefendi tarzı seviyosun:)

chocolate's lover dedi ki...

yıldızlı elbise süper,tam şeker kız candy havasında olmuşsun.:))

Amélie Poulain dedi ki...

Yahu Gazelle ben senin fotoğraflarına her baktığımda bunalıma giriyorum ya... Böyle ağlamak hissiyle dolup taşıyorum...
Sen niye bu kadar uzunsun ki? Ya da doğru soru: Ben niye kısayım?

babegazelle dedi ki...

chococum teşkür beybi

amelie:yavrucum bas bas bağırmıyo muyum kısalık daha iidir diye hiç okumuyyo musun benim dramımı:)

cesetizleri dedi ki...

hahayt gelip bana yazdığına bak bi de şu postuna.
lan yedim seni :))
gezmezmiş de şuymuş buymuş
allah cızırtını versin e mi :)

babegazelle dedi ki...

kız dedim ya anca alışverişe vurdum sıkıntıdan onu aldım bunu aldım postu yapıyorum boş boş diyeeee

öykü dedi ki...

Gule gule gıy Babe:)
hepsı bırbırınden seker
ıyı gunlerde:))

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

güle güle kullan babe çok güzeller, bizim kadıköy pazarı iyice kötü oldu yeri değiştikten sonra, erenköyde bi tane varmış bu hafta oraya gidicem ben de :D yalnız elbiseye kemer ayrı bir hava vermiş ya niye benim hiç aklıma gelmez böyle şeyler >:( son resimdeki ayakkabı da çok güzel, güle güle giy ;)

babegazelle dedi ki...

saolun bayanlar;)

marjo:evet duydum kadıköyün eski havası yokmuş kemeri de çok sevmedim yeni daha güzel bişi alıcam bu elbiseyi aldıklarım ataşehire bahçeşehire de pazar açıolarmış istte

ella dedi ki...

zebra desenli bluzuna bayıldım ben :) ne yapsak nerden bulsak acaba aynısını şekerim :))

ne ben olabildim ne de başkası dedi ki...

elbisenin altına giydiğin babetlerden istiyorum babe, düz, sade ama güzel siyah babet arıyorum bulamıyorum:(

Adsız dedi ki...

çok yakışmış gule gule gıy canım

babegazelle dedi ki...

owl:walla çok süklüm püklüm bi tezgahtan aldım bi karıştır pazarları;)

çiki:mango outletten tatlım ayakkabılar

saol dolunaycım

ZIBBIDI dedi ki...

Hayırlı olsun kuzum..

Üstünde paralansın..:D

İlki kemerle daha iyi görünüyor.

Yakalar çok sade geldi bana ama tam kıwırcıklaştırılmış saçlarla sanki o basitlik göz ardı edilebilir gibi gibi..

babegazelle dedi ki...

zıbbıdı:teşekkür ederim de tam kıvırcıklaştırılmış saç ne allasen doğal hali bu kıvırcıklaştırmadım ki ben iri maşa dalgasından bahsediosan da kim uğraşıcak onunla

Moonish (moonsun) dedi ki...

Ohhh sefan olsun Babecim, gule gule giy cicilerini :)) Simdi burda pazar yok ama ben kendim dikmeye basladim :))

ZIBBIDI dedi ki...

Maşa çokda iri olmayacak şuanki Saçından biraz daha kıwırcık olacak sadece..Dikkati saçlar çekicek önce,saçların tam kıwırcık görünmediği için dediydim.

babegazelle dedi ki...

moonsun:saol dik bacım dik tabii

zıbbıdı:ii peki yaparıs

alttuğ:hahah evet öyle yavaş yavaş vericem bütün parçaları :P

Adsız dedi ki...

yaa tatlım çok pardon da ilk resimde elbisenin eteklerini tiksinir gibi tutmuşsun=)ilk dikkatimi o çekti.ama napıyım edebiyatçı ruhum hep bi motif hep bi sembol arıyoo.güle güle eskit inşallah güzel yaz günlerinde elbisen üzerinden düşmesin.. Işıl

Hayalbemol dedi ki...

güle güle kullan :)

babegazelle dedi ki...

ışıl:allah iiliğini vermesin walla hiç öle düşünmedim şpontan bişiydi haha saol:)

hayalbemol sen de saoool:)