Babam çok ilginç bi adam yeminle.Bi parlar bi söner,boru gibi sesiyle çok konuşur bütün mahalle dinler,görüp görebileceğin en konsomatris kılıklı insandır töbe töbe:)),bırak sahile masadan masaya gezsin ona buna laf atsın,1.90ana 120 kilo devasa boyut bi adam hömkürür zömkürür ama eve gelir kediyi bucu bucu popişim mopişiiim amanın da minnooooş şeklinde sever falan.Babam aslan burcu ben yay sürekli bi iktidar mücadelemiz vardır bizim(telefonu godfather melodisiyle çalan bi insan düşün yani:P) O kontrol etmek ister ben karışılmamak.Bi aydır aramızdaki başlıca sürtüşme konusu iş.O istiyo ben memlekette bi iş buliim ben de tutturuyorum illa ya ankara ya istanbul.Benim de bu aralar Ankara'ya dönelim artık krizim geldiği için atışmalarımızın dozu biraz fazlalaştı.Bugün taktik değiştirdim.Dedim bu adama 1 aydır car car cevap veriorum,bugün bi de duygu sömürüsünü deniyim.Benimki geldi eve.

-Napıyosun? al gene bilgisayar

-Yaa ama baba sen beni hiç düşünmüyosun.(dudak büzülür ağlamaklı mod)

-Kızım o ne demek şimdi

-Yaa bak arkadaşım bana geçici fuar işi bulduydu Ankara'da. Burda mal mal oturduğum için gidemedim belki orda göstercektim kendimi başka iş ayarlicaktım hemen.Kendimi düşündüğümden değil vallahi.Gireyim işe arabanın taksitlerini üstlencektim.(yalana bak işi bulsam saçıcam parayı her gün barlarda yicem nihahahaha)

-Kızım ama orda çok para harcıosun.Üf tamam istiyosan ben götüreyim bırakayım seni napiim ne diyim,baş oluyo mu senle(hehehe işe yaradı la bu keşke daha önce yapsaymışım)

Bu arada babam bilgisayar ekranına takılır.Kamer diye bi kız arkadaşım var onla konuşuoruz.

-Kim bu Kamer,oğlanlarla fingiriosun gene dimi?

-Ya baba ne oğlanı ya Kamer kız yaa.Ayrıca 22 yaşıma geldim.Ne iş buluon ne salıon koca buliyim.Hötlüyon zötlüyon adamlar kaçıo.İşsizim bare bırak koca bulurum belki koca parası yerim:)))

-Azdın sen başına gelecek var dio bi yandan da gülüo...

Allahım nolur bugünkü duygu sömürüm işe yarasın da gideyim Ankarayaaaaa.

Başlamışken devam edelim babamla:))


Ne diyodum hah.Babam bana yaklaşan her oğlana potansiyel tecavüzcü Coşkun gözüyle baktığı için,işim gerçekten zor.Bigün benim kanka Gug var o ben babam marketteyiz.Biz Gugla dvdlere bakıoruz babam arkalarda biyerde.Oğlanın teki götüm götüm yanaştı bize aaa bakın şu çok güzel ben izledim bıdı bıdı muhabbet açmaya çalışıyo.Babam sen bunu duy.Atmaca gibi gel.

-Koçum noluo burda?

-Çocuk ama babamı gördü zeballah gibi gözlerden ateş çıkıo abi şey ben kem küm kaldı.

-Yaylan bakim sen

-Peki ağbi

-Yürüyün kız sizde

Biz Gugla aynen kafa önde düştük babamın önüne gittik kuzu kuzu napalım.Oğlan da fena diildi ha.Ahh baba ahhh.Turşumu kurcak bu gidişle yemin ederim.:))))

Bigün tak dedi canıma gittim.

-Baba allah aşkına sen beni kime vercen,herkesi kovalıosun??

-Seni alıcak adamın delikanlılığını ispat etmesi lazım

-Hönk!

Babam tam bi doğa adamı olduğu için.Ne biliyim balığa gitsin,ava gitsin efenime söliim atıcılık yapsın.Aklıma doğal olarak bu tarz sınavlar yapıcağı geldi

-Ne yani baba adama geyik vur kafasını getir mi dicen,tutup balığa mı götürcen?

-Onu da yaptırcam.Yazılı sınav bile yapacam zuhahahah

-Öfghh baba yaaaaaaa


Kendince bulduğu bi çözüm de çevredeki potansiyel tüm erkekleri benle abi kardeş yapma çabası .Arkadaşlarının oğulları var mesela.Bitanesi var cillop gibi yeminle.Bu çocuk ne zaman bize gelse.Kızım ağbine çay koy.İyi dersleri abisi ii maşallah.Odaya gidip saçımı başımı yoluorum toplasan 5 6 yaş büyüktür oğlan abin aşşa abin yukarı.Sıçiim ne abisi laaaan.Şimdi babalar yamıyo kızlarını amiyane tabirle afedersin benimki de kısmetimi kapasın die herşeyi yapıo.:))


-Senin oğlan kaçlıydı Muhittin

-85'li

-Haaa bizim kız 86 abisi sayılır tabi tabii.

Hasbinaaaaallaaaaaaah

Babamı maceraları daha bi dolu, daha deşifre olmazsam yazicam işalla(tüh gene msj verdim yaaa allah beni naapmasın:P)Son durak olarak babama da deşifre olursam zaten gayri ihtiyari yazamam babam kolumu bacağımı kırar:PPP.Kıro ötesi gibi gösterdim adamı yaa haha o kadar değil de fazla korumacı kız babası modeli işte.Neyse babamdan meşur bi replikle bitirelim.Doğru durun bak fingirmeyin :)))))

16 yorum:

cesetizleri dedi ki...

bence çok sevimli ve gayet normal bir baba..
benimki de aynı..
vermem kızımı kimselere diyor..
zordur almak bizden kızı :D

nazo dedi ki...

:)) babamı okudum sanki. Ben eşimle 7 yıl çıktım. Bize eve gelir, babamla muhabbet ederdi ama sevgili olduğumuzu bilmiyodu tabiibabam. yani ben öyle sanıyordum. Eşim lisede okul birincimizdi, birlikte ders çalışıyorduk. ondan severdi babamda. neyse 2,5 yıl önce msn.de fotoğrafımızı görmüş. Benim hafif boynuna yattığım bir foto. Bigün annem yokken çekti beni yanına, öyle elalemin omzuna yatıp, benim asabımı bozma. gelsin adam gibi istesinler dedi. ben dumur oldum tabii. ne omzu bile diyemedim. kim o, nerde çalışıyo, askere gittimi vs. sıraladı. ahmet baba, sen de tanıyosun ya dedim. ben ahmet falan tanımam dedi :)) sonra annem geldi, konu kapandı. anneme de sormuş, zavallı annem de ben biliyorum diyememiş. neyse 1 ay sonra istemeye geldiler, sonra nişan, olaydan 1 yıl sonra da evlendik. şimdi pek sever damadını :)))

babegazelle dedi ki...

cesetizleri:öyle işte kızı koruma olayı türk babalarının genetiğinde var nabıcan:)

Nazo:ay bayılarak okudum hikayeni çok sevimliymiş heheh.Walla ben benimkine yakalanmadım daha yakalansam kim o zibidiyi laynn kırıcam boynuzunu durumu yaşarız herhalde :)

Adsız dedi ki...

benim annem diktadır, hoş bakmaz böyle şeylere. babam çeker kenara, kızım varsa sevdiğin biri gidip isteyelim der :) yok baba derim. o zaman seveceksen efendi ve zengin sev der hep :)) annem duysa bunları çizer bizi :P

Adsız dedi ki...

kırıcam boynuzunu mu puahahhahah koptum ya:) baban iyi niyetli kız napsın o da bi türk amcamız işte.benim babam da kızmam ayağına yatıp ağzımdan bakla almaya çalışıyo ama nerdee olsa keşke de saklamaya flan çalışsam:))))

osuruktanteyyare dedi ki...

benim babam sahile şemsiyeyi oğlan topluluğunun içine dikip hepsi seninmi şarkısını söleyen oğlanları anlamicak kadar bi haberdir bu durumlardan zuahh

babegazelle dedi ki...

leyla:bingo annem de diktadır,sözde bişey demez ama kaynana kaynana bakar oğlanlara böööle ağız burun eğer fln :))

tuğba:onu da yapıyo kızmicakmış gibi yemler atıo o da bi taktik babamda taktik biter mi ya hahaha

teyyare:
hahah kız hepsi senin mi ha?hahah benimki de çok sever espri yapsın etsin ii anlaşır arklarımla da niyeti bozmuşu yakalayınca değişio tabii bigün arabada normal bi erkek arkım var babam kullanıo çocua kızılayın pavyonlarını anlattı önlerinden geçerek gösterdi fln çocuk kıpkırmızı olduydu hahaha

cool cookie dedi ki...

Babam tam tersine surekli evliligi bir sekilde gundeme getiren bir tipti..Ne sinir olurdum..Ben de tam tersine evlenmeyi hic dusunmeyen tuhaf bir kız...Sonra nasıl oldu bilmiyorum..Biri kalbime girdi oldu bitti isler..Babam da muradına erdi..

Pilli-Cadi dedi ki...

ne krosu ya bittim babana:D
cok sirin bence.
benim babamla aram pek yoktur o yüzden birbirimizin hayatiyla pek ilgilenmeyiz ama annem offff yaa nasil bir uyaniklik o öyle. hic yalana filan gelmez hemen cakar durumu.
bi de senin baban gibi her erkege tecavüzcü coskun muamelesi yapar.
sevgilimle bulusmaya giderken "öpüsüp möpüsmeyin haaa" der bi de koparim ben yaaa.

babegazelle dedi ki...

pilli anam bendekilerin ikisi de böle :P

Amélie Poulain dedi ki...

Cidden çok hoşmuş, okurken çok eğlendim.=)

Anne ve babalarla girilen diyaloglar hep trajikomik olur zaten. Bunun bir de annelisini yapsan iyi olur bence... :)

babegazelle dedi ki...

amelie annelesi daha bi çetin olur bence aman duymasın :PPP

Tazekahve dedi ki...

Bittim babana yaa...De Nıro ya da hasta biri olaraktan"Zor Baba" dan kareler geldi geçti gözümden...

Adsız dedi ki...

doğmamış kızıma mektup:

"kızım bak babanı tanımak istiyorsan babegazelle teyzenin(ben evlenip çocuk yapana kadar sen teyze kıvamına gelirsin:) ) blogunu oku. o seneler önce beni anlattı.
neydi parolamız:
-doğru durun bak fingirdemeyin!"

babegazelle dedi ki...

taze kahve:babam andırmıo değil hani

mesut:seni babamın yanına staja alalım buyur:D

Moonish (moonsun) dedi ki...

Iyi senin baban abi kardes yapiyo seni oglanlarla benim ki benden kucuk biri olsa bile... oyhhh o kaslari kaldirisini gormeliydin :))