Bu akşam nihayet başladı,beklenen dizi,Yaprak DÖkümü Dudaktan Kalbe gibi kimin eli kimin cebinde türü eski eserlerden uyarlanan müziği Toygar Işıklı tarafından yapılan dizi furyasının son ürünü.Şu anda sevip sevmediğime emin değilim.Roman'ın orjinal konusunu okudum netten,eğer gerçeğe bağlı çevirirlerse o zaman esas kız da esas oğlan da Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat oluyor bu sefer iyi karakterler olmicaklar,biri kocasını boynizlicak öteki desen,zaten daha ilk bölümden womanizer cadde çocuğu...Beren'i at bi kenara da Kıvanç Tatlıtuğ'u Menekşe ile Halil'de gözümle seviorum ben onu dediği haliyle sevmiştim ben,benim gözümde aşık delikanlı jön olmalı o,hayal kırıklığına uğradım böyle görünce :(((( Şu anda sevdim diyemesem de meraktan izlicem bu diziyi ben biliyorum...



5 yorum:

Üfürükten Prenses dedi ki...

ben sevmedim yahu,ne bileyim soğuk geldi yapay geldi..
kitlesi olur muhtemelen kıvanç ve beren'i o sebeple koymuşlar oraya zati..
azıcık izledim çok türk filmi havasında geldi,sevdin mi sen?

nergisce dedi ki...

ben izliyemedim, ama sana katiliyorum kivanc hakkinda. o masum bi asik olsun, sevsin, üzülsün:) ama kötü erkek ...olmaz!

babegazelle dedi ki...

gztü:aynı şeyleri düşünüorum senle,böyle bi soğuk geldi bana daa,bi de dediğim gibi kıvancı öle görmek fln baya bi hayal kırıklığıydı..ama dedim ya merak işte sırf nolcak ya bunlara die takip ederim ama baktım bikaç bölümde iice cozuturlar bırakırım:)

nergisce:Bence de :)Ahh ahh diorum yaa Kıvancın gönlümde yeri çok ayrı,hep derim şunun hatrına çektiği dizi ne olursa izlerim diye ama,tekrarı bi dolu verirler izlesen sen de kesin hayal kırıklığı olursun şöyle bi,du bakalım görcez ;)

Adsız dedi ki...

aynı fikirdeyim itlik yakışmamış bu arada çok komik dizi tutar diye seneler önce Halit Refiğ'in çektiği hani Müjde Ar2ın oynadığı aşk-ı Memnu varya oda yayınlanmaya başlandı. Çok komik digitürkde guidea bakıyorum ne var ne yok kurayım izleyeceklerimi diye pişti olmuş iki kanalda da Aşk-ı MEmnu. Çakal TRT ne olacak :)

babegazelle dedi ki...

cw:hadi yaaa hakikaten çakallara bak :)))Aşk-ı memnu savaşları var ekranda bu sene desene,ama tabi kanal d versiyonunda Kıvanç olduğundan tekmil hatunlar onu izlicek belli...Bide yap dublajı sat diziyi arap ülkelerine bitti gitti:))